LA tara am avut soarece.
La Bucuresti aveam gandaci mari de bucatarie care zburau cica erau o specie de hranit serpii.
Dc intrebi?
Eu am avut de toate din cate zici, dar nu pe toate odata... Am mai avut si plosnite, sobolani si un arici + un sarpe de casa... Acum are fica-mea hamster si pesti
Interesant si astea fac parte din viata. Si eu am avut parte.tot pe rand.Ieri am vazut un soricel si mi-am adus aminte.
Am uitat sa mai mentionez ca am avut si purici
Paduchi nu si nici nu vreau, am vazut o data un gandac de bucatarie pe hol, dar din fericire l-am omorat, iar soareci am avut o gramada.
Puduchi nu, gandaci am avut cand am cumparat prima data apartamentul, iar soareci aveam in magazia de la bunici
Sunt si ele vietati, nu ai cum sa treci prin viata fara si astfel de evenimente
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
anonim_4396 întreabă: