De foarte multe ori mi s-a întîmplat asta, aşa că nu mă mai surprinde. Acum stau şi mă gîndesc dacă în condiţiile actuale mai este cineva sănătos psihic, sigur cei care nu merg la doctor, pentru că altfel toţi sîntem cu nervii la pămînt dar preferăm să pozăm frumos. Eu cred că este bine să te porţi cu un om, aşa cum ţi-ar place să fii tu însuţi tratat.
E bine sa te porti cat mai normal posibil ca si cand nimic nu s-a intamplat.Altfel se poate sa-i raniti fara sa va dati seama.E cel mai bine sa nu razi sau sa-ti bati joc aiurea.Trebuie sa-l intelegi pentru ca el nu-si da seama de toate lucrurile si sa-i multumesti lui Dumnezeu ca esti normal.
Este cam greu sincer sa afli asa ceva mai ales dupa ke te-ai obisnuit cu pers. respectiva. singura solutie ar fi sa te obisnuiesty cu ideea si sa vb cu ea/el ca si cu un om 'normal'
Da am cunoscut cateva persoane cu probleme psihice si cand mi-a spus nu am inceput sa il ignor pentru ca are acele probleme.Am incercat sa vorbesc cu el si sa il inteleg.Nu l-am dat deoparte.
Ma simteam chiar foarte prost din cauza el are acele probleme.
Cei cu probleme psihice nu ar trebui ocoliti.Dar daca problema lor e mai grava ar trebui sa fie lasati in pace si sa nu isi bata nimeni joc de ei.
Parearea mea
Daca este aparent normal de ce trebuie sa crezi ce spun medicii sau alte persoane.El/ea este un om ca toti ceilalti