Daca esti asigurat consultatia la medic este gratuita dupa cum probabil stii daca nu, costa in jur de 50, 60 de lei. Analiza in jur de 100 de lei si tramatantul consta intr-un antibiotic si antiacide sau pansamente gastrice plus regim alimentar ( fara prajeli, picant, sosuri etc. De recomandat un regim lacto vegetarian, iar carnea daca este consumata doar sub forma fiarta ( in supe, )
Tratamentul a costat-o in jur de 50 de lei deoarece este neasigurat la CAS si a fost destul de greu cu regimul, tratament a luat cam 3 lunni cu pauze si repetarea analizei. Iar aucum dupa aproximativ un an mananca tot cu grija, oricum nu era ea fan picant sau alimente greoaie.
Cu placere, multumesc si eu pentru fundita. Multa sanatate si tie! Daca te tii de tratament de vindeca. Ai grija de tine!
Multumesc, de sfat. Esti in situatia asta?
Nu dar am citit destule pe aici incat sa iti dau un sfat prietenesc.Plus ca exista destule site-uri de unde sa te documentezi.
Eu am intrebat daca este cineva care a trecut prin asta. ultumesc oricum sa ai multa sanatate...
anonim_4396 întreabă: