| AlinElle89 a întrebat:

A tinut cineva Dieta South Beach(+sport)? A dat rezultate? Am 1.64, 59kg si as vrea sa ajung la 54kg sad Help plz...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blue_butterfly a răspuns:

Da, dupa parerea mea e o dieta foarte buna/echilibrata, o dieta pe care o poti urma intreaga viata daca vrei sa arati bine, sa fii "in forma" si sa te hranesti sanatos.

4 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Nu trebuie sa tii dieta, ci sa iti formezi obiceiuri bune ( sa nu mananci e-uri, coloranti, carne grasa, cola, ciocolata, zahar) asa vei si slabi si iti vei si mentine greutatea. Tu nu trebuie sa slabesti mult: 5kg e bine sa le dai jos in 2 luni, mergand la sala( si punand muschi in loc de grasime), mancand normal (dar nu seara, si fara prostii, gen chipsuri) si consumand multe fructe si ceaiuri (ceaiul verde de exemplu iti da energie si te ajuta sa slabesti). Daca tii doar regim va rezulta o burta lasata, niste aripioare "superbe" la maini picioare si fund, dupa care daca revii la dieta normala te vei ingrasa dublu...

| melina_2403 a răspuns:

Citeste aici marturiile celor tin sau au tinut aceasta dieta: http://forum.slabute.ro/dieta-south-beach/dieta-south-beach-70.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dincate am citit eu e internet aceasta dieta are 3 faze: una in care slabesti rapid, una in care slabesti putin cate putin si a treia care trebuie sa te mentii... si cand se termina fazele ce faci... te ingrasi iar...sau tii regim toata viata?
eu am aceeasi inaltime ca si tine si am 51 kg si asta este regimul meu. Ma trezesc la 7:00 micul dejun o facea fara zahar. Fac sport o ora... la 10:00 manac 2 mere si nimic pana la 14:00. la 14:00 mananc normal nimic special... pe la 6 iar manac 2 fructe (evit bananele si strugurii) cand ajung acasa de la munca pe la 22:00 mananc o salata sau ceva usor.(carne la gratar cu salata sau salata simpla) un iaurt si gata a trecut ziua. dar forte important cand imi este foame si nu am cum sa mananc beau apa. beau pe zi aproape 3 litri. este f important... Am uitat sa spun ca muncesc intr un birou deci munca sedentara... dar am un sef... care ma face sa transpir mai ceva ca dupa 3 ore de gimnastica. Nu este greu sa slabesti greu este sa te mentii. de aceea eu nu cred in diete... fa sport mananca sanatos si ai sa slabesti. succes

| hannah_9374 a răspuns:

Cel mai usor mod de a slabi este in primul rand sa ai ambitie... daca u chiar iti doresti sa slabesti atunci incearca sa-ti impui sa nu mai mananci ca de obicei si sa faci mai mult sport...incearca...succes :*:*