Eu zic ca stai cam putin la sala, si lasi o grupa de muschi sa se odihneasca prea mult.
Fa brate+cardio, picioare+spate, piept+umeri. Lucreaza grupele mai des.
La mine dupa 3 luni s-au vazut putin rezultate, si lucram doar brate, picioare, +cateva exercitii pentru piept, spate, cardio.
2 ore/zi, 6 zile/7 +sauna, inot.
Du-te la sala minim 6 luni ca sa se vada ceva si sa iei si ceva proteine dar proteinele nu prea sunt sanatoase eu nu am luat deloc am facut doar sala naturala.
Daca lucrezi curat (fara prafuri) rezultatele se vad mai greu. Muschii cresc natural si trebuie sa ai rabdare. Continua si intereseaza-te de contractiile statice; dau rezultate mai bune. Spor!
Este drept k intr-o luna nu se vad rezultate dar ar trebui sa se simta. Si eu tocmai am terminat prima luna de sala si ma simt mai energica, merg mai repede dintr-o parte in alta. Dar cine iti spune sa nu iei prafuri, trebuie sa fie mai concis.
Shakeurile proteice, daca le iei de la o firma buna si esti constienta de cate proteine au si cate calorii nu sunt deloc rele. Nu iei steroizi sau mai stiu eu ce ci pur si simplu proteine intr-un numar necesar corpului si pe care nu le-ai putea lua din alte produse in aceeasi cantitate decat daca ai manca foarte mult intr-o zi.
Keep up the good work si o sa incepi sa vezi progrese
Rezultatele se vad numai dupa 2 luni jumatate 3 si alea vagi programul e bun dar trebuie si alimentatie corecta si cel mai mult ambitie si rabdare.
Sall
Programul tau nu e asa bun cum crezi ca e uite aici un program bun http://www.culturism.md/......ncepatori/ asta daca esti incepator. Funda?
Programul tau nu este tocmai unul potrivit, iar rezultatele nu vin peste noapte.Incearca programul asta : LUNI:spate + biceps MARTI:piept + triceps MIERCURI:abdomen,lombar, intercostali...(grupe din astea mici, miercurea fiind ca un fel de pauza.) JOI : spate + biceps VINERI : piept + triceps SAMBATA : umeri, trapez, picioare.Bafta