Probabil ai o acnee rebela; oricum efectele secundare sunt depresie, anxietate, ganduri de sinucidere, etc
se ia in general 15-20 de saptamani;
A luat o prietena cred ca vreo 2 luni, dar nu stiu exact, nu vreau sa te mint. Oricum, am auzit ca nu-s bune pentru ca un alt prieten a luat si el si avea hemoragii nazale frecvente, a mers la medic si i-a spus sa nu mai ia. Are reactii adverse urate cica si multi medici nu-l recomanda. E bun pentru cosuri, dar de multe ori nu merita sa suporti reactiile adverse. Mai bine incerci altceva.
Nu stiu, eu zic sa consulti un medic care stii ca e bun sau consulta vreo 2-3.
Ar trebui sa il intrebi pe doctor, probabil ca nu iti place. Daca nu iti place poate iti poate da un inlocuitor
Oricum uite aici un prospect : http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=3039
Da am luat si eu sotret20, timp de un an si 4 luni. aveam cosuri pe fata, cat timp am luat pastilele nu mai aveam nimic pe fata si dupa ce am intrerupt mi-au aparut din nou mai multe.nici acum nu am scapat de cosuri merg la alt dermatolog in italia, in sfarsit se vad rezultatele.parerea mea e ca mai mult de trei luni sa nu iei sotret 20, ii spui doctorului sa schimbe reteta.succes.
Buna,eu am luat o cutie de sotret 10 (2 pe zi) si mi-au trecut mare parte din cosuri, dar cand am terminat kutia nu am mai luat o saptamana sa vad c se intampla si imi ieseau cosuri acum nu am mai gasit sa kumpar sotret 10 si am luat sotret 20 oare daca am luat sotret 10 2 p zi, acum pot sa iau sotret 20 1 p zi?
Mie mi-a zis doctorul cand se termina sa revin ca imi schimba tratamentul deci practic o luna cam asa... acum depinde cum ti-ai iesit analizele daca le-ai facut