| calina5 a întrebat:

Aam 20 de ani, am luat diane 35 la recomandarea ginecologului pentru ca avem cateva cosuri, am luat 2 luni si mi-a aparut pe fata o infectie groaznica, eram toata rosie si aveam puroi sub piele, am fost la dermatolog si mia dar roacutanne 3 luni, am luat o 40 de zile si nu am mai gasit doar aisoskin pentru ca sunt in italia, din cate am vazut eu este acelasi medicament, am 2 luni de tratament insa fata mea este si acum inflamata am cicatrici si nu stiu ce sa fac, ma spal seara cu ceai de musetel, sunt disperata, toata lumea se uita urat la mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Pentru câteva coșuri ai luat hormoni artificiali și mai rău ai agravat problema.
Aplică pe tenul spălat cu săpun cu sulf/antibacterian o mască pe bază de acid salicilic, tinctură de propolis, batonaș de uscat coșurile (se găsește la farmacie), etc.
Renunță la pilule că nu ginecologul îți dă pentru coșuri tratament, ci dermatologul!
Nu aplici fond de ten pentru că se suprainfectează. Cicatricile le repari cu o terapie cu laser, pentru combaterea roșeții pielii uleiul de migdale dulci este foarte util.
Pa, pa.