| Harcas31 a întrebat:

Aatazi, dimineața fiind adomit inloc sa pun mâna pe sticla de apa am pus mâna pe sticla de spirt si am luat o gură. In scunda doi am ramas fara aer si am inceput sa tusesc. Am clatit gura cu apa si am baut mult lapte. Credeti ca acea gură e o cantitate periculoasa? Vorbim de acel spirt albastru.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| BaiatulElita a răspuns:

Sincer, nu cred ca spirtul afectează rău dacă ai luat o gură din greșeală. Totuși ce caută sticla de spirt lângă patul tău? Oricum înainte bețivii consumau spirt când nu aveau bani de alcool deci stai liniștit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ok.
Nu o sa patesti nimic.

| TheGentleman a răspuns:

Stai liniștit, nu se întâmplă nimic. E ca și cum ai lua o gură de pălincă. Spirtul este intenționat colorat, tocmai pentru a se evita consumul lui. Dar la bază este alcool.

Pe vremea mea, boschetarii consumau spirt, deoarece era mai ieftin decât băuturile obișnuite

| Anr87 a răspuns:

Sunt oameni care beau spirt "Mona" happy acei alcolisti care nu au bani de bautura, nu cred ca trebuie sa iti faci prea mari griji ca ai baut din greseala o gura

| J0B0MAT a răspuns:

Nup.Și eu am băut spirt, vrând să iau sticla de suc fără să mă uit.N-am avut nimic, exceptând senzația că îmi ia gura și dinții foc, care a trecut destul de repede.

| LaviniuA a răspuns:

Numa alcolicii aia inraiti o iau de dimineata cu alcoolul. Vezi sa nu fie de rau augur.

| Furnicuta000 a răspuns:

Singurul caz in care spirtul e otravitor e daca e contrafacut si a fost facut de fapt cu alcool metilic. Au fost cazuri cand au murit oameni din cauza asta dar nu cred ca ai tu asa ghinion. Si oricum ai luat doar o gura

| AlexSSWW2 a răspuns:

Nu e unchiule, alți îl strecoară prin pâine și l beau e okei te ai mai curățat și tu în gura