Abdomenele sunt bune dar nu foarte bune, daca vrei sa slabesti iti recomand sa faci inot, este cel mai bun din punct de vedere al dezvoltarii fizice si este cel mai sanatos sport, eu am facut si asa am ajuns minunatia de barbat sexy pe care il vad cu totii astazi
PS: In ultimul timp am facut mai putin sport, am practicat frecvent iesitul la o bere si am dezvoltat o burta dar de maine ma apuc de inot
Sunt foarte, foarte eficiente. Eu fac de aproape jumatate de an - si paraca am facut patratele putinn.Trebuie facute intr-o cantitate medie pe zi ( 5 serii a cate 20 -cu pauze intre). Dar sa nu te apuci azi si maine si poimaine sa nu mai faci pentru ca nu ti-ai adus aminte sau nu ai chef, ca in modul asta s-a dus tot.(Acestea au fost cuvintele antrenorului meu de fitness). Dar totul se bazeaza pe un singur lucru - trebuie sa le faci corect. Adica, cand te ridici mainile sunt la ceafa, iar abdomenul e foarte incordat. O sa iti dai seama ca le-ai facut bine daca la a douazecea ridicare te doare abdomenul ( la inceput-mai putin -aproape deloc, dupa cateva saptamani se simte sigur oricat de gras sau de slab ai fi) Sper ca ti-am fost de ajutor! Tu ce zici? Fundita?!
Abdomenele iti intaresc muschii abdominali, dar nu sunt prea eficiente in arderea grasimilor. Cel mai bine e sa faci un sport, de exemplu inotul e foarte eficient.