Nu ai nici o garantie, ca slabesti in locurile in care doresti...ca orice produs,se face SUPER RECLAMA! sa atraga cumparatorii:-J eu iti spun sftatul meu, daca chiar iti doresti sa slabesti, incearca sa iti rupi din timpul tau liber zilnic 15 minutele,alergand diminteata, sau seara, si numai manca dupa 19:00, iar daca vrei sa ai un fund lucrat cum va doriti voi fetele, incearca sa faci o data la 3 zile, timp de 2 luni vreo 150-200 de genoflexiuni cu cate o greutate maxima de 5kg pe brat,si vei avea rezultat GARANTAT! Lasa prostiile,nu e greu sa iti faci un program, incearca sa vorbesti cu tine ca se poate!
Numai bine, Alex David
Nu ai nici o garantie,ca slabesti in locurile in care doresti...ca orice produs,se face SUPER RECLAMA! sa atraga cumparatorii:-J eu iti spun sftatul meu,daca chiar iti doresti sa slabesti,incearca sa iti rupi din timpul tau liber zilnic 15 minutele ,alergand diminteata,sau seara,si numai manca dupa 19:00,iar daca vrei sa ai un fund lucrat cum va doriti voi fetele,incearca sa faci o data la 3 zile,timp de 2 luni vreo 150-200 de genoflexiuni cu cate o greutate maxima de 5kg pe brat,si vei avea rezultat GARANTAT!Lasa prostiile,nu e greu sa iti faci un program,incearca sa vorbesti cu tine ca se poate!
Numai bine ,Alex David
Nu stiu ce-i ala...insa sportul + dieta + rabdarea iti garantez ca te va ajuta!