Hipertiroidia se vindeca cu tratament. Si mama mea a avut si i-a trecut. Tu nu ai hipertensiune. Eu am avut in tinerete 135 si asa o am si astazi. 73 nu este mult ci este bine.
La copii (cu varsta cuprinsa intre 6 si 15 ani) - 70-100 batai pe minut. La adulti (cu varsta peste 18 ani) - 60-100 batai pe minut. Cat despre HIVmergi si mai doneaza o data sange, in acelasi loc. Atunci pe loc nu puteau sa-ti spuna. Dupa donare il duc la analize. Dar daca nu ai avut relatii sexuale cu cineva sau nu te-ai atins de sange strain e prea putin probabil. HIV-ul nu se ia prin respiratie ci numai in contact cu o rana.
Doar ca panica mea este sa nu fii contactat virusul inca de la nastere pentru ca am citit ca se poate. oare daca merg la centrul de transfuzie sangvina de unde mi-a fost recoltat sangele si le dau datele mele si le spun data cand mi-au recoltat sangele pot sa imi dea rezultatul?
Nu stiu cati ani ai dar daca aveai HIV si nu l-ai tratat erai in cimitir pana acum. Acum sunt siringi de unica folosinta. Asta se intampla cand siringile se fierbeau si nu prea.