| Adela_9686 a întrebat:

Acum 1 an am facut un chiuretaj, iar de atunci am dureri mereu in timpul actului sexual, si am dureri menstruale fara sa imi vina acesta, mie tare frica, nu stiu ce sa fac, dupa chiuretaj nu am mai fost la control, pentru ca mi-e frica de ce mi-ar putea spune doctorul. Ce ar putea fi? eu din cate m-am documentat, ar putea fi o sarcina sau un fibron, daca e o sarcina eu nu as mai putea face inca un chiuretaj, pentru ca mi-e frica ca nu voi mai putea face cand doresc copii, iar daca e fibron sau altceva, sincer mi-e groaza, astept un sfat util va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Brotacelu a răspuns:

E gripa porcina laughing) rolling on the floor)

Am glumitwinking
Parerea mea e sa faci o vizita ginecologului, daca nu s-ar putea sa se ingroase gluma

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sau poate fi o rana pe col sau pe endometru. Du-te cat mai repede la ginecolog, oricat de frica ti-ar fi. E mult mai rau sa nu te cauti si sa nu te tratezi decat sa iti gasesti orice leziune. Si asa e posibil sa nu mai poti avea copii din cauza avortului, cu cat te tratezi mai repede, cu atat iti cresti sansele de a te insanatosi si de a fi mama chiar la un moment dat.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic urgent pentru investigatii si tratament, nu amana, e vorba de sanatatea ta.

| baru a răspuns:

Consulta un medic pina nu eprea tirziu

| constantyna a răspuns:

Ai o rana pe col, trebuie sa te tratezi, mergi la medic, este necesar. Poti avea si altceva, in afara de rana respectiva, o rana pe uter, de exemplu.

| ZuZuAleX a răspuns:

Fa-ti curaj si du-te la ginecolog! e cel mai bine! da la unu priceput!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut
e important sa mergi rapid la medic, sa castigi timp
faptul ca vei merge la doctor nu te obliga sa decizi imediat ce vei face DAR din clip aceea ai timp sa gandesti profund la urmari si ai timp sa te decizi
daca mergi tarziu la doctor, nu mai ai timp cam deloc sa reflectezi la situatie, esti pusa poate in fata faptului implinit
eventual poti merge la 2 medici diferiti ca sa ai doua pareri, mergi maine si la al doilea peste catva timp
daca ai mai multa incredere in medicul de familie, du-te la el intai, dar nu mai amana nici o zi
curaj si sa scrii ce ai decis si mai ales daca ai urmat sfaturile TPU