| flavius92 a întrebat:

Acum 1 an aveam multe cosuri m-am dus la dermatolog si mi-a prescris o reteta am fost cu ea la farmacie am luat-o si a fost foarte buna in 2 saptamani mi-au trecut cosurile... acum dupa 1 an mi-au reaparut cosurile si am gasit reteta de acum 1 an de la dermatolog intrebarea mea este urmatoarea: Mai pot sa ma duc la farmacie cu reteta de la dermatolog de acum 1 an sa mi se dea iar preparatu? sau trebuie sa ma duc iar la dermatolog sa imi dea alta reteta? Va rog foarte mult sa ma ajutati daca stiti, pentru ca nu as mai dorii sa stau pe drumuri sa iau trimitere de la doctorul de familie... stiti voi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu sunt antibiotice sau somnifere pe reteta, poti sa mergi linistit la farmacie cu ea.

| rebb a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa iti consulti dermatologul. poate problema ta de acum difera de problema care ai avut-o acum un an.

| 360concept a răspuns:

Yo te-as sfatui sa nu folosesti pudra de argila, e ieftina, naturista si da si rezultate