| lookwhoishere7 a întrebat:

Acum 1 an mi-am pus o coroana dentara pe o masea fiindca doar asta era solutia ca sa o salvez, dupa spusele stomatologului.De cateva zile simt ca imi pulseaza ceva acolo, ma doare ingrozitor si nu mi-a trecut durerea cu nurofen sau panadol.Am programare de abia saptamana viitoare, ce pot face ca sa ameliorez durerea? Nu mai pot

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Alcool pur sau bauturi foarte tari, ca Absinthul. Tinut acolo cateva secunde, sa amorteasca, pe urma decizi tu daca scuipi sau inghiti. Daca nu te lasa nici sa dormi, recomand a doua varianta.

| haileewatson a răspuns:

Suna dentistul si explica-i ca nu mai suporti durerea si medicamentele nu te ajuta. S-ar putea sa aiba un loc liber mai devreme deoarece alti pacienti anuleaza programari.

| WANNNA a răspuns:

Ketonalul e mult mai bun sau Aulin. Dar da un telefon si intreaba ce poti lua de durere pana ajungi la programare.