anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 1 saptamana mi s-a rupt o bucata din masea, fix un colt care era in apropierea limbii. Si coltul acela a iritat limba destul de tare .atat de tare ca imi era greu sa mananc.Cu maseaua am rezolvat, medicul mi-a zis ca durerea va disparea de la sine insa inca ma doare, inca imi e greu sa mananc. Ce as putea da pe limba pentru a mai potoli din durere. e rana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Te doare pentru ca te-ai taiat.nu ai nimic de facut.cu timpul o sa iti treaca

3 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Dă-ţi cu puţină "glicerină boraxată cu stamicină" de câteva ori pe zi. Va mai amorţi puţin locul şi ajută la vindecare. Găseşti la orice farmacie.

| starchewer a răspuns:

Eu iti recomand niste albastru de metil. sau niste miere de albine, antiinflamator oral poate ceva cu propolis... mergi la farmacie o sa iti recomande farmacista-ul ...trebuie sa iau si eu iritatia asta ...toata lumea te pupahee hee) (sunt gelos) laughing

| Alexandrinaa a răspuns:

Da stiu cum e. Da, inca te doare pentru ca te-a taiat la limba, iar ea este un organ foarte fin care se irita repede. NU ai ce face momentan. O sa-si revina. E taiata acolo, iti dai seama... happy Te saruuuut! happy