| Anne2000 a întrebat:

Acum 1 zi am fost la doctor pentru ca imi era greata si aveam dearee. M-a apasat pe burta in partea dreapta foarte tare ca sa nu am apendicita, eu am stat cam incordata iar doctorul a apasat cu toata puterea, bine mi-a dat trimitere la doctorul chirurg astfel incat acesta a apasat foarte putin, aproape deloc si a zis ca n-am apendicita. Insa de atunci ma cam doare in zona aia unde a apasat ca handicapatul. Sa fie apendicita? Sau sa fie muschiul din cauza ca am stat incordata si a apasat prea tare? Nu va inchipuiti cum apasa....Doamne. Si nu mai am greata, sau vreun alt simpton al apendicitei, doar doare cand imi fortez muschii sau cand merg uneori...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa consulti si un al treilea medic. Nu ti se poate pune un diagnostic pe internet. http://www.i-medic.ro/boli/apendicita-acuta

| Raniia a răspuns:

Daca doctorul a apasat asa cum spui tu ''ca handicapatul'' si ti-a infirmat diagnosticul, sigur un utilizator TPU iti va confirma ce vrei tu sa stii.Succes!

| Anne2000 explică (pentru Raniia):

Scuze, da altfel nu pot sa-i spun.

| Vi003 a răspuns:

Unde ai gasit macelarul ala? Se apasa mai energic, dar nu sa-ti sparga burta! Greata si diareea le poti face si de la apa, pepene sau vreo mancare care nu ti-a priit. Cand apendicul incepe sa-ti faca probleme, apare o durere fulgeratoare si puternica in dreapta, jos. Daca ai asemenea dureri, sa fii pe faza si sa te duci la urgente. Sanatate!

| Anne2000 explică (pentru Vi003):

Greata si diareea mi-au trecut de 2-3 zile...

| TheDarkDragon a răspuns:

Pai ar putea sa fie si muschiul.Dar daca e, trece in cateva zile, apendicita insa se agraveaza, si de obicei doare tare rau si fara sa apesi, adica te ia asa o criza ca sa zic, ma rog poate nu chiar o criza, decat daca e deja mai tare umflat apendicele, daca in maxim 2-3 zile nu iti trece, eu iti recomand sa mergi la doctor, uite pune compresa cu apa rece. Ti-am zis, daca in MAXIM 3 zile nu trece, iti recomand doctorl din nou.Multa sanatate! Funda?

| Anne2000 explică (pentru TheDarkDragon):

Totusi... nu cred ca e apendicita. Si mama a zis ca nu are cum, ca mama era cu mine si a zis ca prea tare apasa doctorita. Si totusi nici nu prea cred. Pentru ca nu ma doare puternic, foarte putin de abia iti dai seama si doar cand imi fortez muschii burtii.

| TheDarkDragon a răspuns (pentru Anne2000):

Aha, pai atunci, nu e apendicita, stai linistita, si eu am avut o problema asemanatoare, dar nu am fost la medic, la fel ma durea cand apasam sub coasta, ma rog, atunci nu cred ca e ceva grav.

| TheDarkDragon a răspuns:

Dar, nu stiu, ar trebui sa iti faca un ecograf daca mergi la doctor, ca sa iti vada apendicele, daca e umflat sau nu.

| Anne2000 explică:

Totusi nu m-a durut niciodata in zona apendicitei. A inceput sa ma doara putin de cand am fost la doctor si m-a apasat aia. Atunci cand m-a apasat nu m-a durut, dar ma doare acum si au trecut 2 zile.

| Anne2000 explică:

Vingo1 auzi? Pe mine nu ma doare cand stau pe loc, adica daca stau pe scaun sau pe pat si nu fac nimic nu ma doare, doar daca iti fortez muschii de la burta ma doare putin doar ca e langa osul din stanga nu e chiar la apendicita, e mai sus putin. Totusi doar daca fug ma doare si e o durere usoara, deci foarte putin.