Nu stiu de ce a trebuit sa specifici ca aveti peste 20 de ani, ca oricum nu era o problema nici daca aveati 15.Pe TPU sunt deja rasuflate raspunsurile alea cu ``sunteti prea mici pentru sex, mai bine v-ati concentra pe scoala``, sau ``OMG – la varsta asta va sta capul la prostii, noi cand aveam varsta voastra ne jucam cu papusile``…
Acum sa iti dau sfatu`: e un proverb care spune ``cui pe cui se scoate``, deci eu zic sa-i faci in continuare sex oral pana se vindeca rana.Si ca sa-i treaca supararea, il lasi si tu sa se razbune.Stii ce zic, nu?
Si sa mai stii ca-l invidiez. Aveti un talent sa ne ofticati pe situ` asta…
Am specificat tocmai din cauza aceea, sa nu stau sa citesc ` pe vremea noastra omg nu stiu ce `. Si daca te oftica fetele nu e vina noastra . Fa-ti o prietena si nu mai sta pe internet ca sa nu te mai plangi/oftici ce si cum, fight to earn it
Nimic. Va trece de la sine. Daca
zici ca deja i-a trecut usturimea, mai este semnul.
Va trece si el.
Deci, cum era.ce faci tu cu dintii, nu facea "zorro" cu sabia! ...pana la urma aveau dreptate astia mai sus cu practicatul la suptsunt de acord, practica este cheia succesului
Tipul m`a rugat sa il musc, la alti tipi nu le-am lasat semn ci numai lui. Daca nu stii nu comenta te rog
Pai ai spus ca din greseala..nu mai comentez:p