| TreiSurori a întrebat:

Acum 10 zile i-am facut oral prietenului si din greseala l`am zgariat pe varf cu dintii, pe moment nu a simtit dar dupa 2 zile mi` a spus ca il ustura si nu stie ce sa faca. Acum mi-a spus ca i`a trecut usturimea dar i`a ramas semn, ce se poate face fara doctor?
(avem peste 20 de ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Repetati numarul pana cand il terminati fara greseli.

| sofisis a răspuns:

Nu e nevoie sa faceti nimic. Va trece de la sine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de ce a trebuit sa specifici ca aveti peste 20 de ani, ca oricum nu era o problema nici daca aveati 15.Pe TPU sunt deja rasuflate raspunsurile alea cu ``sunteti prea mici pentru sex, mai bine v-ati concentra pe scoala``, sau ``OMG – la varsta asta va sta capul la prostii, noi cand aveam varsta voastra ne jucam cu papusile``…
Acum sa iti dau sfatu`: e un proverb care spune ``cui pe cui se scoate``, deci eu zic sa-i faci in continuare sex oral pana se vindeca rana.Si ca sa-i treaca supararea, il lasi si tu sa se razbune.Stii ce zic, nu?
Si sa mai stii ca-l invidiez. Aveti un talent sa ne ofticati pe situ` asta…

| TreiSurori explică (pentru anonim_4396):

Am specificat tocmai din cauza aceea, sa nu stau sa citesc ` pe vremea noastra omg nu stiu ce `. Si daca te oftica fetele nu e vina noastra tongue. Fa-ti o prietena si nu mai sta pe internet ca sa nu te mai plangi/oftici ce si cum, fight to earn it happy

| MiruD a răspuns:

Nimic. Va trece de la sine. Daca
zici ca deja i-a trecut usturimea, mai este semnul.
Va trece si el. happy

| e1xtz a răspuns:

Deci, cum era.ce faci tu cu dintii, nu facea "zorro" cu sabia! ...pana la urma aveau dreptate astia mai sus cu practicatul la supthappysunt de acord, practica este cheia succesului

| TreiSurori explică (pentru e1xtz):

Tipul m`a rugat sa il musc, la alti tipi nu le-am lasat semn ci numai lui. Daca nu stii nu comenta te rogwinking

| e1xtz a răspuns (pentru TreiSurori):

Pai ai spus ca din gresealahappy..nu mai comentez:p

| p3dro5 a răspuns:

Sa se dea cu ben gay