anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 13 sau 14 zile am fost diagnosticat cu parotidita epidemica (oreion), si am trecut de perioada in care glandele parotide (salivare) s-au umflat, deci pe scurt virusul s-a retras insa glandele salivare au ramas putin umflate. Nu sunt foarte umflate si nu dor la atingerea acestora insa nu vreau sa ies din casa pana nu stiu de ce acestea sunt inca umflate.
Daca imi poate cineva explica ce am patit va rog sa o faceti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Am avut şi eu în copilărie! Nu ţi-aş recomanda să ieşi afară, mai ales dacă e frig. Ar trebui să stai la căldură şi să consumi cât de multe lichide până îţi trece. Am făcut-o de două ori! De ce? Pentru că am făcut prima dată pe o parte apoi e cealaltă şi am impresia că trebuie să faci pe ambele părţi, adică să se umfle. Aşadar dacă au fost pe ambele părţi trebuie doar să stai cuminte la căldurică! Pentru binele tău!

| Emilfine a răspuns (pentru Florin_Chiba_1988):

Merci frumos si am sa fac ce mi-ai spus.

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru Emilfine):

Pentru nimica! Ai grijă de tine!

2 răspunsuri: