Dupa epilare e bine sa te dai cu o apa termala! Inlatura iritatiile si roseata.Curata zona cu apa oxigenata si aplica unguent de galbenele! Nu strica si o vizita la un dermatolog!
Thank you, esti o scumpa.
Si, in alta ordine de idei, din moment ce nu am prin casa unguent de galbenele si nici apa oxigenata- pe care intentionez sa le cumpar later this day am folosit Advantan Unguent. In urma utilizarii ma mananca ca dracu si ustura/inteapa. Sa-mi spuna cineva ca e de bine XD
Scuze de deranj, dar ar mai fi ceva, mi-am dat cu crema si acum pielea pare a fi hidratata, totul se simte ok"nu mai e iritat/imflamat" whatever, INSA mi-a ramas o pata maronie destul de fizibila. Crezi ca o sa dispara? Daca da, in cat timp? Tre sa folosesc ceva produse? XD
Da,dispare,se va exfolia.Dar nu grabi procesul actionand mecanic.Eu folosesc o crema foarte buna pe care am achizitionat-o de la plafar :crema cu propolis, germeni de grau si miere; produsa de s, c maricos -Bucuresti! Vei constata ca accelereaza cicatrizarea ranilor.Eu o folosesc si atunci cand buzele sunt crapate de ger sau vant, in cateva ore se vindeca instantaneu.Costa 4 lei si fara sa fac reclama, merita pe deplin! Sper sa gasesti si tu!