| rsscristian a întrebat:

Acum 2-3 zile mancam niste paste si in timp ce mestecam mi-a venit sa stranut si mi-a intrat o bucatica de pasta in partea dreapta la amigdala a ramas senzatia sau inca o mai am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Poti sa mergi la medic, nu este ok sa umblii tu singur caci iti poti deteriora amigdalele.Sau poti incerca cu periuta de dinti, dar usor sa o scoti

5 răspunsuri:
| Ilovedinero a răspuns:

Daca de 2-3 zile inca ai senzatia da, o mai ai.Senzatia tactilă de a avea ceva intr-un loc pe corp stiam ca tine pana la 6 ore.Da 2-3 zile inseamna ca inca ai ceva acolo

| rsscristian explică (pentru Ilovedinero):

Ce imi recomanzi sa fac?

| rsscristian explică (pentru Ilovedinero):

Mersi,funda?

| Ilovedinero a răspuns (pentru rsscristian):

Cum doresti, nu mă imtereseaza fundele sau aprecierile.Important este sa reusesti sa scapi bine cu amigdala

| Ilovedinero a răspuns (pentru rsscristian):

Poti sa mergi la medic, nu este ok sa umblii tu singur caci iti poti deteriora amigdalele.Sau poti incerca cu periuta de dinti, dar usor sa o scoti

| rsscristian explică:

Ofer funda