| Thales160 a întrebat:

Acum 2 ani mi-am rupt un deget si nu am fost la spital. Anul trecut m-am decis sa ma duc la medic deoarece nu puteam sa il indoi (nici acum nu pot), mi-au facut radiografie si acolo nu mi-a iesit nimic in neregula, degetul l-am tinut in ghips timp de o saptamana. Problema e ca inca ma doare si nu pot sa il indoi, de asemenea nu sunt sigura daca a fost ruptura pentru ca pe radiografie nu a iesit nimic...sunt putin confuza.
Acum intrebarea: ce am la deget?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Sfatul meu este sa mergi sa faci o alta radiografie. Daca nu esti sigura ca a fost o ruptura...atunci trebuie sa specifici asta medicului si va cauta raspunsul in alta parte. Momentan nu se stie ce ai la deget, insa cu siguranta stii ca il ai! laughing

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca medicul nu stie ce crezi ca am putea sti noi?

| Thales160 explică (pentru darrio2007):

Surprinde-ma.

| darrio2007 a răspuns (pentru Thales160):

Dupa 2 ani s-a osificat asa cum l-ai lasat tu, nefiind la timp la doctor. Acum este prea tarziu.
Te-am surprins?

| Thales160 explică (pentru darrio2007):

Nu prea..il rupi, te duci la medic ti-l pune inapoi....multe variante

| darrio2007 a răspuns (pentru Thales160):

Si de ce ai mai intrebat? Vad ca stii ce trebuie facut.

Răspuns utilizator avertizat