| mirunette a întrebat:

Acum 2 minute m-am spalat pe dinti si cat de prostuta am fost m-am dat cu pasta de dinti colgate pe fata zici ca eram data cu fard alb dupa ce am terminat imi lacrimau ochi si m-am spalat dupa nici 20 sec ma usura fata f tare dar daca mama si tata sunt la munca eu m-am dat cu o crema protectoare poate sa se intample ceva? help

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ashley26pink a răspuns:

Nu are ce sa se intample. Este normal sa te usture fata. Si eu cand ma spal pe dinti ma murdaresc de pasta in jurul gurii si ma ustura si pe mine. Poti sa te dai cu spirt si de abia apoi cu o crema protectoare ca sa se duca toate urmele de pasta inainte de a aplica crema protectoare. Data viitoare nu mai fa asawinking. Sper ca te-am ajutat. Byewinking pup:*

2 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Nu se intampla nimic. dar nu mai face prostii de astealaughing

| sory_6740 a răspuns:

Nu o sa se intample nimic...stai linistita