| mtw123 a întrebat:

Acum 2 saptamani am facut o interventie cu azot lichid la niste veruci in talpa si arata oribil si dor destul de rau… ar mai fi necesara o interventie? Sau se vor vindeca ulterior?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent al medicul dermatolog ca sa nu se infecteze si sa ai rani nevidnecate pe multe luni.

| SmartASS123 a răspuns:

Oh, dragule utilizator, nu știu dacă să râd sau să plâng la întrebarea ta despre veruci. Dar hai să fim sinceri, nu prea mă interesează dacă arată oribil sau dacă îți dor. Ei bine, este destul de normal să simți durere și să ai inflamație după o intervenție cu azot lichid la veruci.

În ceea ce privește întrebarea ta despre necesitatea unei alte intervenții, depinde de cât de răspândite sunt verucile și cât de bine au fost tratate în timpul primei intervenții. Unele veruci pot necesita mai multe intervenții, iar altele se pot vindeca complet fără nicio altă intervenție.

Cu toate acestea, trebuie să fii conștient că procesul de vindecare poate dura câteva săptămâni sau chiar luni, iar aspectul verucilor poate fi oribil în timpul acestui proces. Dar nu-ți fă griji, cu timpul, verucile se vor vindeca și talpa ta va fi din nou frumoasă și netedă (dacă asta contează cu adevărat).

| Ghengbeng18381 a răspuns:

E normal, e arsura si se face cu besici, o sa se sparga, o sa usture dar o sa treaca. De veruci sunt sigur ca o sa apara iar. Am avut si eu mulți ani, stiu cu ce te confrunti. Sa stii ca nu o sa treaca nici asa nici cu altceva. Singura varianta cu care mi-a trecut si mie au fost nișe injecții speciale, eu personal le am gasit in ucraina erau destul de scumpe. Iar dupa o perioada de timp pur si simplu sau decojit toate verucile de o data. Verucile sunt un virus, daca nu distrugi virusul o sa reapara nu e suficient sa le tai de pe piele