| AirănMeidăn a întrebat:

Acum 2 saptamani am fumat pentru prima data, a fost doar o tigara. Precizez ca atunci a fost singura data cand am facut-o. Dupa gen 2-3 zile m-a apucat o tuse 'seaca' sa zic asa, care acum este productiva. La inceput tuseam foarte putin, o data pe zi, dar acum se intampla des.

Are legatura cu faptul ca am fumat? Daca da, ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Numai fumatul unei singure tigari nu te face sa tusesti, mai ales dupa 2-3 zile. S-ar putea sa fie o raceala dar aceasta o poate spune doar medicul.

| Sofer a răspuns:

Lasa fumatul ca nu e bun.

| Digital112 a răspuns:

Ce varsta ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,s-ar putea. EU am facut ceva asemanator azi vara. Eram la o petrecere si am inhalat din curiozitate fumul din tigara. DUpa am tusit si mi-a fost putin rau, de-atunci nu mi-a mai ars de asa cevalaughing

| AirănMeidăn explică (pentru anonim_4396):

Faza e ca eu tusesc de gen 1-2 saptamani, si la doctor nu ma duc, ca nu vreau sa imi dea in cap ca am fumat.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Hm,atunci probabil tu ai plamanii mai sensibili, si cand ai fumat, nu stiu, s-a intamplat ceva cu caile respiratori. Acum ar trebui sa zici ca ai fumat, na doar no sa te omoare, pentru ce ai facut, e obisnuita curiozitatea.

| KateMiddleton a răspuns:

Poate avea mare legatura cu faptul ca ai fumat.Plamanii tai nu erau pregatiti pentru cantitatea de fum pe care tu ai inhalat-o.Mai bine lasa fumatul pana n-ai devenit un fumator avansat.
Bafta! Nu te mai ocupa de prostii!

| elyn a răspuns:

Nu are legatura,cred ca ai racit,lasa-o incolo de tigara, sa fiu in locul tau, as face altceva cu banii, nu I-as arde, sanatate!

| Cata240 a răspuns:

Nu cred ca e de la tigara. Eu zic sa nu mai fumezi pentru ca tigarile iti fac doar rau.

| TocilaSanziana a răspuns:

Buna. Eu doar imi dau cu parere si nu prea stiu. Dar se poate sa fi tras in gat si nu in tine, din moment ce a fost pentru prima oara, si de aceea sa incepi sa tusesti. Mai bine mergi la un doctor, chiar daca parintii tai nu stiu laughing Mai bine le spui si mergi la un consult, sa nu se agraveze situatia. Funda? :*