Am avut și eu dureri de genul (din cauza faptului ca stăteam desculță) dar chiar nu păreau dureri de ovare. Încearcă sa iei câteva zile Urinal Akut de la idelyne. Rău nu au ce sa îți facă și poate te ajuta.
Esti doctor?
Da. Am stat desculță, și am stat in curte până târziu. Nu am simțit frig la picioare neapărat, dar mie de obicei nu-mi îngheață picioarele ca altora. Posibil sa fie totuși la ovare. Merci mult!
Și eu fac același lucru. Mai mereu stau desculță fiindcă nu simt rece. Dar totuși am reușit sa capăt dureri ca cele descrise de tine. Are dreptate Cristi, nu sunt medic. Dar m-am gândit ca te poate ajuta (repet, rău nu au ce sa îți facă.) sa te faci bine . Multa sănătate!
Cum ai vrea sa te faci bine stînd si asteptînd niste sfaturi de pe TPU, mergi la medic si spune i lui simptomele tale ca rîgîi, este urît sa vi aici sa spui tot ce faci tu, gîndeste te aici nu există doctori pe TPU, sunt doar niste sfaturi ne autorizate, ti a zis cineva sa i ei urinal, sa stii ca fara diagnostic medical degeaba i ei pastile, ea zice ca rau nu are ce sa i ti facă. Stie ea? Eu zic sa mergi la medic, de ce nu vrei sa mergi la medic, sa faci o ecografie abdominală sa vezi ce ai acolo, ce varsta ai?
DL. Am fost de 4 ori la medic daca nu s-a înțeles, doar că nu văd evoluție. Nu căutăm sfat medical, ci opinii ale oamenilor care poate au trecut prin asta. Sa știu dacă mai durează, daca sunt șanse să fi greșit medicul... etc. Iar chestiile gen urinal akut sunt suplimente... Nu medicamente. Deci da, ți le poate recomanda oricine care a avut aceleași simptome.
Ar putea fi diabet de tip 2 după tot ce ai descris tu. Urinare frecventă și durere în partea stângă, toate astea indică probleme cu pancreasul. El e singurul organ care se află în partea stângă pe lângă rinichi și plămâni.
Este posibil să ai și altceva: probleme abdominale, pneumonie.
Îi poți spune doctorului ce bănuiești și el te poate îndruma la analizele medicale potrivite. Trebuie să-i spui doctorului toate simptomele.