| Nickname1234 a întrebat:

Acum 2 saptamani m-am lovit la ochi, si mi s-a spart un vas de sânge. Am citit pe net ca ar trebui sa treacă in 15 zile. Au trecut cele 15 zile si inca se vede o pata roșie pe albul ochiului, numai ca nu este la fel de mare cum era la început. E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adviceforeveryone a răspuns:

Buna! Nu cred ca trebuie sa iti faci griji in privinta asta daca nu te doare sau nu ti-a afectat vederea. Ochiul e o zona sensibila si poate ca trece mai greu. S-ar putea ca unele vase de sange, din moment ce au fost sparte, sa se refaca dar sa ramana urma (la fel cum ramane si pe piele uneori un fel de alunita rosie). Mai asteapta putin timp sa vezi daca nu se vindeca complet iar daca esti inca nelinistit de acest aspect, apeleaza la un doctor pentru sfaturi, de preferat un oftalmolog. Doctorul iti poate si verifica daca e totul in regula.

0 răspunsuri: