Trebuie să treci neapărat pe la medic! Nu e de glumit cu aşa ceva. Totuşi, ai putea să încerci oţetul de mere. Ce trebuie să faci? Înmoi o bucată de tifon în el şi masezi un minut în zona înţepată. Oţetul de mere calmează pielea şi îndepărtează roşeaţa produsă. Sau, poţi să foloseşti şi gheaţa. Iei un cub şi îl menţii pe pielea înţepată.
Nu te scarpina si pune sare eventual treci pe la farmacie sa iti dea vreun medicament special pentru asa ceva. Oricum nu ai alergie asta e bine, dar poti face daca nu esti atent! Ai grija ca sunt periculoase intepaturile astea. Succes!
Poti sa pui o punga cu gheata, sau ceva rece si o sa-ti treaca. Nu ai nevoie de altceva daca nu esti alergica!
Incearca remedii 'babesti' sunt chiar eficiente. Poti pune sare si otet deasupra si la lasi sa actioneze, va ustura putin dar daca faci asta de cateva ori o sa treaca. Mai poti pune si spirt sau crema de galbenele si nu te mai scarpina acolo.
Ar trebuii sa-ti pui niste spirt.Ai grija, eu gand am patit asta, nu am vrut sa pun spirt si a trebuit sa ma operez.Succes!
Ar trebuii sati psui niste spirt.Ai grija, eu gand am patit asta, nu am vrut sa pun spirt si a trebuit sa ma operez.Succes!