E cam greu cu spitalele acum.Dar oricum daca nu încetează durerea macar la medicul de familie trebuie sa te duci.
Încearcă să pui gheata si sindolor.Nu forta mana o perioadă si leag-o cu o fasa elastică.
Daca nu merge asa, treci la opioide ca alea-s mai tari, Oxycontin, Tramadol, de ex medicii dau Doreta pentru dureri mai mari, care contine tramadol. Oxy nu poate decat un medic sa-l prescrie mai ales ca se da pe reteta galbena deci f strict.
Tramadolu se ia cu reteta normala ca si Doreta.
Deci tot un medic ai nevoie din pacate, dar aia e solutia.
Alta solutie nu ai, deci cel mult sa maresti doza de analgezice.
Din pacate nu a trecut durerea s-a mai accentuat acum merg la spital...
Si am luat vilmovo si mydocalm
Pei mergi, nu sta asa sa risti cine stie ce, mergi acolo si vezi ce zice.
Da am fost mi-a dat tratament și a zis sa nu fac eforturi
Pai asa, nu ca nu te duceai la medic, cum e o problema mai asa, cum la medic in general, amanand duce la posibilitatea de a se agravea acea problema.
Bună!
Nah, du-te la spital, ai nevoie de ajutor specializat, nu îți poți da singura tu seama dacă ai entorsă, fractură deschisă, ori altceva. Dacă chiar vrei să te tratezi pe cont propriu acasă, ia-ți o fașă elastică și un tub de Proenzi ArtroStop și îți dai 1 dată dimineața și 1 dată seara, dar dând cu acest gel trebuie aplicat un masaj, trebuie să te freci in acea zona până când simți că se încălzește, fașa o pui după, iar asta o faci timp de 2 săptămâni.
Baftă!
Multumesc pentru ajutor
Daca nu ai si daca ai fractura baga alanerv
Multumesc pentru raspuns
Cu placere
Daca in cateva zile nu esti mai bine, apeleaza la un kinetoterapeut sau mergi la medicul de familie.
E inflamata, pune gheata acolo unde te doare de cateva ori pe zi, in 2 zile iti va trece
Multumesc
Sa fi iubita draga
Eu cand am fost cu rolele am dat de o bucata de sfalt scoasa si am gazut cu mana rau.Am stat si nu am miscat-o in primele zile apoi am inceput sa o mai misc si a durat cam o saptamana dar daca nu iti poti misca degetele du-te la un medic cat mai repede.
Noaptea nu te va durea dar dimineata cand te vei trezii o sa inceapa sa simti
La spital nu iti face nimeni rau. Sunt oameni care au învățat cativa ani ca sa poata ajuta oameni. Mergi macar la medicul de familie să te vada. Sanatate!