| mihaela1mihaela a întrebat:

Acum 3 luni am facut entorsa la mana si am avut-o in ghips o saptamana, problema este ca inca ma mai doare si acum. Este normal dupa 3 luni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| octavianggg a răspuns:

Pai daca te doare tare trebuie sa te duci la spital.Si nu este normal. poate tiau pus aia gipsu gresit dar trebuie sa te duci urgent

| Florennce a răspuns:

Indiferent de perioada care a trecut, mi se pare normal si o sa te doara toata viata chiar, deoarece este si va ramane un loc sensibil. Si mama a avut la fel acum cativa ani si tot o doare, mai ales in zilele innorate. Ai putea sa intrebi un doctor. insa nu stiu sigur ce raspunsuri iti va putea da. Incearca totusi atunci cand te doare sa pui gheata sau comprese reci in locul respectiv. Sanatate!