| CrANNNk a întrebat:

Acum 3 luni jum m-am tăiat la degetul 3 de la mâna stanga, totul bine, am fost la plastician, mi-a dezinfectat rana dar ca sa se asigure ca nu am ciob sub piele a apăsat un pic mai tare cu penseta și de atunci nu îmi mai pot îndrepta degetul... Idei ce s-ar putea sa fie sau unde/la ce medic ar trebui sa merg? Tin sa precizez ca între timp am suportat și o intervenție chirurgicală ca sa-l pot îndrepta, bun, îl pot îndrepta, doar ca nu e naturală mișcarea, e o "indreptare" artificiala și este încă amortit după anestezia făcută. Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bizon95 a răspuns:

Si dupa 5h ore dupa care IN SFARSIT a disparut anestezia
TOT mai vrei sa intrebi asta?!?
("acum 5 ore | CrANNNk a întrebat:")

si oricum, in afara sa arati degetul cuiva (degetu' "3" asta inseamna mijlociul, din orice directie ai numara) la ce iti trebuie neaparat sa il indrepti? big grin rolling on the floor