| Username61 a întrebat:

Acum 3 ore mâncam niste salam, atent și cu bucăți mici, e posibil să îmi fi rămas în gât o bucățică mica care nu s-a dus la vale....asta înseamnă că s-a blocat in esofag bănuiesc, nu în trahee....fiind foarte mică bucățica daca a rămas blocată în gat, se poate dizolva in mai multe ore singura in esofag sau sa alunece la vale fara să simți? Vouă vi s-a întâmplat? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"salam...să îmi fi rămas în gât o bucățică... se poate dizolva in mai multe ore"

salam solubil zici? O fi vreo noutat despre care noi nu știm?
Cel mai bine: fă un rmn si observi dacă s-a dizolvat sau nu. OK?

| Username61 explică (pentru sierra1):

Era vorba de o bucată foarte mic logic, fiind și subțire, suturile gastrice am înțeles că pot dizolva, gatul pe interior e cald și umed. De unde naiba să știe Sierra care trăiește pe TPU sa de-a răspunsuri la misto

| sierra1 a răspuns (pentru Username61):

1 - " Username61... sa de-a răspunsuri "

când te dai DE-A dura pe jos de ciudă că nu știi să scrii, pui cratimă, altfel nu!

2 " Username61: suturile gastrice am înțeles că pot dizolva, gatul pe interior e cald și umed"

Hă, hă, dacă ai "suturi" gastrice pe gât, amice, ai probleme nu doar de umezeală

Așa te corectează și îți permite să scrii mesajul TPU.Nu am stat sa citesc încă o dată, deșteaptă te crezi tu. Suferi de nebăgare in seamă

Cea mai jalnică scuză: dai vina pe site pentru analfabetismul tău

Stai cuminte draga mea, analfabetismul te descrie perfect pe tine. Lasă frustrările!

Username61: "salam...să îmi fi rămas în gât o bucățică... se poate dizolva in mai multe ore"

ți-ai dat examenul, ce să mai comentăm, atâta poți!

| dullcat a răspuns:

Incearca sa bei mai multa apa si va trece, nu te stresa cu asa ceva.Fiind postarea de acum 9 ore, sigur esti deja mai ok, nu?

| Țoglă a răspuns:

N ai nimic.

| sierra1 a răspuns (pentru Țoglă):

Asta-i spuneam (cu alte cuvinte) și eu. Eventual are o lipsă de băgare in seamă

| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns:

Se mai intampla. Nu se moare de la atat. Daca era grav, tuseai automat in continuu, coepul tau incerca sa dea afara singur intrusul. O sa se duca.