"salam...să îmi fi rămas în gât o bucățică... se poate dizolva in mai multe ore"
salam solubil zici? O fi vreo noutat despre care noi nu știm?
Cel mai bine: fă un rmn si observi dacă s-a dizolvat sau nu. OK?
Era vorba de o bucată foarte mic logic, fiind și subțire, suturile gastrice am înțeles că pot dizolva, gatul pe interior e cald și umed. De unde naiba să știe Sierra care trăiește pe TPU sa de-a răspunsuri la misto
1 - " Username61... sa de-a răspunsuri "
când te dai DE-A dura pe jos de ciudă că nu știi să scrii, pui cratimă, altfel nu!
2 " Username61: suturile gastrice am înțeles că pot dizolva, gatul pe interior e cald și umed"
Hă, hă, dacă ai "suturi" gastrice pe gât, amice, ai probleme nu doar de umezeală
Așa te corectează și îți permite să scrii mesajul TPU.Nu am stat sa citesc încă o dată, deșteaptă te crezi tu. Suferi de nebăgare in seamă
Cea mai jalnică scuză: dai vina pe site pentru analfabetismul tău
Stai cuminte draga mea, analfabetismul te descrie perfect pe tine. Lasă frustrările!
Username61: "salam...să îmi fi rămas în gât o bucățică... se poate dizolva in mai multe ore"
ți-ai dat examenul, ce să mai comentăm, atâta poți!
Incearca sa bei mai multa apa si va trece, nu te stresa cu asa ceva.Fiind postarea de acum 9 ore, sigur esti deja mai ok, nu?
Se mai intampla. Nu se moare de la atat. Daca era grav, tuseai automat in continuu, coepul tau incerca sa dea afara singur intrusul. O sa se duca.