| CosminCSM00 a întrebat:

Acum 3 saptamani am suferit o fractura de clavicula la bratul stang cu deplasare. Doctorul mi-a recomandat niste inele speciale apoi mi-a facut radiografie si a constatat ca osul suferit s-a asezat ca la carte si mi-a spus sa nu umblu la el si sa revin peste o saptamana.
Urmatoarea saptamana am revenit la control, am facut radiografie si osul nu mai era ca inainte, se deplasase.
La insistentele lui mi.a pus un bandaj in care mi-a pus si umarul care era foarte slab si am considerat ca nu ma ajuta.
Am apelat la alt doctor, acesta s-a oferit sa ma ajute si mi-a dat alt tip de inele care ma obliga sa stau drept dar care nu apasa pe clavicula si mi-a spus ca osul ca intre capetele rupte se va forma ceva specific si dupa ceva timp nu o sa ma afecteze si o sa fiu aproape normal adica o sa am voie la greutati, eu facand sala. Vreau sa aud si alte pareri deoarece este o fractura deplasata si nu stiu daca osul se va suda ca la carte

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Valyy99 a răspuns:

Du-te la cel mai bun doctor pe care il cunosti! Daca nu sti unul, intreaba, cauta, vorbeste cu parintii tai.Nimeni pe TPU nu o sa poate sa-ti spuna sigur, 100% ce sa faci.Mergi la mai multi doctori, si vezi, daca mai multi iti zic acelasi lucru, inseamna ca ala e bun! Noroc!