| AndreiutaDraguta a întrebat:

Acum 3 zile am fost afara (pe frig) si am iesit cu haine mai subtiri.Acum am racit si sunt fierbinte pe tot corpul sad. Si tot ma doare gatul, am luat si pastile.dar nimic. Aveti un remediu de casa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Eddz a răspuns:

Daca poti sa bei,recomand un vin fiert cu piper,sau mai bine,niste vodka cu piper(tot fiarta). Si da, nu-i nevoie sa bei foarte mult; un paharel ar fi suficient. Daca nu, ai alternativa "babeasca". Bagi ceapa, preferabil negatita(de ex intr-o salata), usturoi(iarasi daca poti negatit), sau lamai/suc proaspat de lamai. Asta il poti combina cu miere daca ti se pare prea acru.

| anonimg a răspuns:

Intr-o saptamana iti va trece.
Va trece si mai repede daca nu vei mai consuma dulciuri in tot timpul acesta.

| anonimg a răspuns:

Va trebui sa faci o baie mai calda decat de obicei, apoi te bagi in pat si te culci. Te invelesti atat de bine incat sa te trezesti transpirat. Prin transpiratie iese raceala.