Viziteaza un medic... e clar ca nu stiti nimeni nimic despre situatia ta medicala... la 41 de grade temperatura nu mai erai constient
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand e vorba de un medicament este sa citesti prospectul, tu insuti. Trebuie sa fii obisnuit sa faci asta toata viata.
In prospect gasesti raspuns la multe intrebari.
Loperamid previne diareea, fara sa trateze cauza. Nu se da la copii sub 12 ani. Deci daca ti-a disparut diareea nu mai ai motiv sa il iei.
Diareea e provocata de gastroenterita, inflamatie a stomacului si intestinelor. La rindul ei, gastroenterita poate avea multe cauze ca bacterii, virusi etc.
In asteptarea sfatului unui medic se previne deshidratarea (bind lichide) si, eventual, si diareea, asa cum a facut mama ta.
Avantajul cand mergi la medic este ca afli toate lucrurile astea de la el plus un diagnostic si eventual tratament.
Sanatate!
Din cate scrii, se deduce ca ai depasit problemele majore (febra mare si diaree). Tabletele mamei, cate ai luat, au linistit diareea (ma indoiesc ca ar fi fost un risc de constipatie, asa brusc).
Deci nu ai spus daca te simti mult mai bine acum, dar eu deduc ca da. Bea lichide cit sa nu te deshidratezi (nu galeti), maninca normal si variat ce simti ca poti. Daca nu mai sunt simptome, un control la medic e pentru linistire.
Bineinteles, odata disparuta diareea intensa, nu mai e niciun motiv sa continui cu Loperamid.
Încă nu au liniştit diareea deoarece abia ieri am început să le iau însă sper că o va linişti odată şi odată, iar febră n-am mai făcut. Şi da, mă simt mai bine, înainte să iau acele pastile mă durea stomacul îngrozitor, şi acum mă doare puţin însă e suportabil, mai mult decât suportabil aş putea spune, mulţumesc pentru sfatul cu lichidele, numai bine.
Nu uita să citești întotdeauna prospectul
https://www.sitemedical.ro/......C4%83ptare
Buna,
Nu este bine ca ai luat acele medicamente. Daca tu mananci zilnic mesele principale si nu mergi la "treaba mare" cateva zile in intestinul gros se acumuleaza chil si nu este bine pentru ca se poate fisura! Mergi la doctor, lasa "tratamentele" facute *de-a pixul*. Doctorul iti va pune un tratament corect.
Abia după ce am văzut răspunsul tău am pus totul cap la cap şi mi-am dat seama că are logică... Acum nu ştiu ce să fac, am luat deja 3. Două ieri şi una astăzi, fix înainte să postez întrebarea.
Pe parcurs se va oprii definitiv. sau, du-te la farmacie. nu e cazul de medic. Sper ca ti-am fost de ajutor