anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 3 zile, de Craciun, am baut si eu vreo 2 beri si cateva pahare de vin.Astazi am avut dureri de burta mai neobisnuite si am fost la doctor, care m-a trimis la analize. Ceea ce doresc eu sa stiu este in cat timp dispare alcoolul din organism sau cel putin in cat timp nu mai apare la analize?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Stai linistit, nu mai sunt ramasite de asa ceva la ora asta

| micurutza2005 a răspuns:

Cred ca e de ajuns 12-24de ore de pauza pentru a merge la analize stai linistit nu se vede in sange berea ta de trei zile...laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La cam 48 de ore de la ingestie, dar nu ti-a dozat alcoolemia, stai linistit. Te-ar fi instiintat inainte, fiindca problele astea se lucreaza numai la institutul de medicina legala. Din analizele obisnuite nu se vede daca, cand si cat alcool ai consumat.

| gaby24 a răspuns:

Pai cred ca numai dupa doua zile numai ai alcool in singe.