vrei sa ne spui ca ai facut sex si nu stiai cum? In sf e bun, te-ai simtit si tu bine.
Daca intr-adevar asa ai patit, ca sfat pot sa iti spun, da este bine sa faci un control medical, ceva analize, ceva legat de inima.
Indiferent ce sex ai facut, sau cine teo calarit, sa te fi calarit sa-ti dai duhu si tot nu pateai chestia asta daca toate ar fi normale.
Deci baga ceva legat de inima sau analize, ceva minerale, vitamine, vezi daca nu cumva sai ceva carente, sau probleme cu inima.
Sa iti pierzi cunostinta nu este un semn prea bun, ca doara nu ai facut sex pentru prima data sa zici esti atit de excitata de indragotita incit sa-ti pierzi cunostinta.
Ce ar putea fi? Sa taiat oxigenul la cap, aia s-a intamplat asa ai cazut inconstienta, deci putin sange sus, zic eu, dar cum am spus, mergi si fa ceva analize si ce mai iti recomanda doctorul, dar mergi la unu care se pricepe cit de cit si care isi da acolo silinta, nu doar e cu numele.
Daca va calariti asa rau, mai ales acu pe caldurile astea, e bun sa va puneti un aparat de aer conditionat, macar faci si tu un sex ca oamenii
Nu pot sa zic ca mi-am dat duhul dar nici departe nu a fost Baiatul nu are aer conditionat deocamdata pentru ca de abia s-a mutat si sunt 29 de grade in casa. Daca mai se intampla o data la fel de rau, o sa ma duc sa fac ceva analize.