| Wanker a întrebat:

Acum 4 ani m-a muscat o pisica si trebuia sa fac un vaccin care cica alunga orice virus timp de 5 ani. Dar vreau sa stiu. Orice virus? chiar si virusul Hiv? Nu de alta dar ma tem sa am acel virus, poate l-am luat de la alte injectii folosite de cei cu acel virus. As face acel test de Hiv dar am 13 ani, probabil e o rusine sad. Deci, acel vaccin chiar nu lasa virusii sa intre in organism? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Era vorba de vaccinul antirabic, acesta este eficient impotriva turbarii, si doar atat.

| Radu284 a răspuns:

Auzi, tu crezi ca daca ar exista acel vaccin magic care alunga orice virus, s-ar mai speria lumea de epidemia recenta cu Ebola? Ar mai fii oameni care mor de HIV?

Si ce te face sa crezi ca ai avea HIV? Esti gay si faci sex anal neprotejat? Iti injectezi droguri in veba, de preferinta cu ace folosit mai intai de altii? Te duci la curve foarte des?

| ElenaSA a răspuns:

Nu exista asa ceva. Daca ar fi un astfel de vaccin toata lumea s-ar duce sa il cumpere.