| andreeachirilic88 a întrebat:

Acum 5 zile am întreținut un contact sexual cu iubitul meu. Pentru mine a fost primul meu contact sexual. Acest contact sexual nu a durat mult așa ca nu cred ca a avut timp sa se termine. Nu a durat mult pentru că m-a durut și na, nu a mai insistat. Luna asta trebuia să îmi vină menstruația în data de 06.07 și mi-a întârziat 2 zile și mi-a venit azi, data de 08.07. Dar am avut o scurgere a menstruației de câteva ore și după nu mi-a mai curs deloc.
Credeți că aș fi putut rămâne însărcinată sau poate sa fie o răceala la ovare sau chiar și din cauza stresului?

Aștept și părerile dumneavoastră!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Roxana19928 a răspuns:

In momentul inceperii vietii sexuale hormonii se cam joaca prin corp, deci este normal sa ti se deregleze ciclul, o sa se regleze el la loc. Cat despre sange, e posibil sa fi fost din cauza actului in sine, ori uscaciune vaginala ori o mica fisurare a himenului (nu, nu se "rupe", nu exista asa ceva sa se rupa, himenul e o membrana elastica, prezenta inca din viata intrauterina, cu rol protector impotriva bacteriilor, iar la unele fete e mai elastic, la altele mai rigid, deci se poate fisura putin), rezultatd o usoara hemoragie dupa primul contact sexual. By the way daca te stresezi mult poti sangera pe jos si de asta