| 1985 a întrebat:

Acum 6 luni am facut un ex de specialitate ai am ovarul stang polichistic. tin sa precizez ca aveam dureri in partea stanga si am urmat tratament cu diane35. dupa acest timp de 6 luni am mers la control si mi s-a zis ca nu mai am chisturile.am renuntat la diane 35 de o luna dar incep sa simt din nou dureri in partea stanga ios.asta poate insemna ca nu mam vindecat? ce ar trebui sa fac? va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bordeiuta a răspuns:

Mg la un echo si daca a recidivat incepe din nou tratamentul pentru a nu se face prea mare si apoi sa trebuie sa te operezi. Dr iti va spune mai bine.Succes!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Rareori ovarul polichistic recidiveaza. Mergi la ginecolog pentru o noua ecografie. Ginecologii din Romania recomanda 6 luni de Diane pentru ovar polichistic. Ginecologii americani recomanda doi ani si au rate mai mici de recidiva. Exista insa reactii adverse ale adminstrarii indelungate de Diane.

auran
| auran a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa consulti si alt medic
Multa sanatate si bafta