| Sophia1989 a întrebat:

Acum acateva zile mi s-a extras un dinte. Din nefericire este mai in fata. Ce solutie as avea pentru a-mi pune un alt dinte fara a afecta pe cei de langa? Trebuie neaparat sa imi pilesc pe cei 2 din jur pentru a-mi pune altul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poti sa-ti faci implant, dar este foarte scump (peste 1000 de euro un dinte).

| Dentist.ro a răspuns:

Daca iti faci implant nu e nevoie. Doar ca asta e costisitor insa e singura solutie. (raspuns oferit de doamna doctor Ioana Colceag)

| arabela_9342 a răspuns:

Cati ani ai si de ce finante dispui? Sunt 2 solutii:implantul sau un "fluturas", pret implant e aprox. 600 euro +dintele peste implant ica 150-200euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Se poate face montaj cu "stift". Este usor de facut si nu afecteaza ceilalti dinti.

| Gabriela1989 a răspuns:

Se poate pune un implant si nu afecteaza deloc dintii de langa.Pretul e ceva mai mare, mai mult de 100 euro din cate am auzit eu.Si daca ai probleme majore de sanatate nu se implica nimeni ca poate avea efecte secundare.Mergi la un stomatolog si discuta cu el ca stie mult mai multe