anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum aproape 2 saptamani mi-am taiat colturile unghiilor de la degetele mari de la picioare. La un deget mi-a aparut puroi, la altul nu. Am mai avut asa o singura data, dar am pus oxacilina parca [sunt niste capsule cu un praf in ele, le-am deschis si am pus praful pe "rana" umezita usor la 6 ore, asa cum mi-a zis farmacista si mi-a trecut]. Acum am pus baneocin, am taiat toate coltisoarele care ma incomodau si mi-a trecut, in schimb mi-a aparut deodata puroi la celalalt deget. Ii pun spirt, baneocin, curat "rana", dar nimic. Il am asa de aproape o saptamana, nu stiu ce sa mai fac. As incerca sa vad daca mai am vreun colt, dar ma doare cam prea tare si nu potsa vad.
Ce pot sa fac sa nu imi mai curga puroi? Heeelp crying Va rog :-s Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Foloseste unguent de tetraciclina! Este cu antibiotic.Naturist,poti pune comprese cu frunze de patlagina, care are rolul sa colecteze puroiul si sa-l dea afara! Poti sa pui compresa si ta incalti cu ea acolo! Ea vindeca si basicile facute de incaltaminte.
http://www.pravaliata.ro/patlagina-ingusta.htm
http://www.mariplant.ro/? p=p_425&sName=Patlagina

| Alistair a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor. Probabil ti sa infectat un colt de unghie. Doctorul ti-l va scoate si iti va dezinfecta rana.

| Denisa a răspuns:

Tetracicila e buna, poti sa iti faci si comprese cu Bitter Suedez, functioneaza. Eu m-am operat odata de unghie incarnata, acum iar imi puroiaza si folosesc bitter. Functioneaza.

| simina a răspuns:

Sa te duci la medic e mai bine si incearca si cu betadina

| Foxilikkkă a răspuns:

Incearca cu apa oxigenata.Si eu am mai patit asa si cu apa oxigenata mi-a trecut, dar difera de la o persoana la alta, merita sa incerci.

| MusicisMusic a răspuns:

Buna...si eu am aceiasi problema doar ca le degetele de la mana.Cureti acolo cu apa oxigenata si pui comprese sterile cu betadine.In 1-2 zile se trece.

| DnBSniperZs a răspuns:

Du-te la doctor, e kel mai binewinking

| Nomatterwhattheysay a răspuns:

Si eu am patit la fel. numai ca am stat o luna-2-3 cu el asa, pana am avut nevoie de o mica operatie...laughing.

Sfatul meu este sa te duci la medic. :*

| Marinnnnnna a răspuns:

Si eu am patit asta. pune apa oxigenata, chiar e bunawinking