anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum aproximativ 1 saptamana am trecut printr-o perioada mai proasta(a fost ziua mea si am plans vreo cateva ore noaptea...nu mai conteaza de ce dar am fost tare suparata).De atunci ma inteapa inima mereu, mai ales cand stau cocosata sa zic asa laughing stau mult la calculator si din cauza asta ma doare si spatele si mana stanga dar nu pot renunta la el.Inima ma ingrijoreaza rau sad. Sunt momente cand simt ca o sa cad din picioare.Iau anticonceptionale iar cafea nu beau, nu fumez.Ce as putea avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alicia98 a răspuns:

Eu zic sa te duci la doctor si sa nu mai pui la suflet si sa fii mai indiferenta (ca sa nu mai plangi), iar cat despre calculator... Stai intr-o pozitie corecta si fa minim 30 de minute de miscare in fiecare zi. De exemplu poti sa faci miscare si exercitii in timp ce stai la calculator big grin
Bafta! happy

2 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Sa mergi la medic pentru ca ai facut o angina pectorala pe suparare si nu este de gluma.

| beebyy a răspuns:

Poate fi un efect advers al anticonceptionalelor