"nu consum proteine", adica tu stai nemancat toata ziua?
Cum rezisti fara mancare?
Pai gandeste-te LOGIC
proteine = carne, peste, branza, oua, alte lactate, unele legume
Chiar si fructele contin proteine ( chiar daca in cantitati mici, ce ti-am enumerat eu mai sus contin in cantitati MARI )
Dupa 4 luni de sala ar trebui sa stii macar lucrurile DE BAZA ( ce sunt PROTEINELE, ce sunt carbohidratii, ce sunt grasimile sanatoase, cand se consuma, etc. ).
Invata notiunile de baza si apoi fa afirmatii.
Nu cred ca din cauza salii, aceste probleme apar cand bei putina apa sau alte socuri pentru rinichi
Bea cat mai multe lichide. Ceaiurile de patase de porumb si cozi de cirese sunt foarte bune pentru rinichi
Atentie la mesajul acesta!
Si pe mine m-a intepat la fel si eu am crezut ca am nisip la rinichi (daa pentru mine un fleac) dar cand am vazut ca treaba e serioasa m-am dus la medic si mi-a zis ca am piatera si acumulari la rinichi (dar acum sunt bine stii care e secretul? Sa bei mult ceai cald sau rece! si daca ai apa contaminata cu piatra pune apa in sticle iar apoi lasi la congelator 1-2 zile ca dupa o lasi sa se dezghete! asa vei avea apa limpede de baut iar sa nu bei apa sau suc cu acid! ca se poate si mai rau! sper ca te-am ajutat!
Da ai dreptate si eu am fost la medic si mi-a zis ca am piatra si acumulari la rinichi si sange in urina, am facut tratament dar nu mi-am fai facut test dupaceea. Dupa vreo 3 saptamani am mers din nou si mi-a dat niste sopozitoare dar nu au facut mare lucru.
Opa la tine e putin mai grav! incearca sa bei mai multe lichide! asa iti scurata caitl prin care curge urina!
мιcυтѕαααα întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: