Riscul sa iei HIV ca barbat prin sex normal este de 0.38% intr-o tara mai saraca si 0.04% intr-una mai bogata.
http://www.poz.com/pdfs/P04-14p53.risk_transmission.pdf
Aceasta probabilitate, deja minuscula, se diminueaza si mai mult cand e vorba de un prezervativ rupt.
Este posibil sa ai HIV, sa fii purtator, dar mai degraba te-ai contaminat din sistemul medical decat din aventura ta.
Pentru linistea ta ai putea face un test. Si daca tot te duci, testeaza-te si pentru HPV.
Nu cred ca ai HIV, daca nuai avut manifestari specifice de atat timp.
Singura manifestare (ingrasarea excesiva) insa se poate datora lipsei vietii sexuale.
Pentru liniștea ta, trebuie să-ți faci analiza specifică pentru HIV și atunci o sa afli 100 % dacă ai sau nu. Mai mult ca sigur nu dormi bine noaptea. Și un sfat, dacă iese ok analiza, lăsate de sportul asta cu escurtele. Pt 10 mine de placere, plătești cu viața. O sa fie bine, gândește pozitiv, bafta.
Deci presupun ca ai facut sex cu o persoana anume acum 6 ani, iar recent ai aflat ca are HIV.
Da e foarte posibil ca boala sa nu se fi declansat. 50% din cei infectati cu HIV nu au absolut nimic in primii 10 ani. Daca astepti atata timp cu siguranta va fi prea tarziu.
Eu zic sa te duci la medic cat mai repede, e posbil ca deja sa fie prea tarziu.
1- La HIV ia ceva timp sa se dezvolte intr-adevar, insa ar trebui sa iti dai seama daca ai deja si singur
2- stai linistit ca nu se ia de la toti, ca nu toti au HIV.
3- Cel mai eficient mod e sa iti faci analizele la spital si sa fi sigur.
4- Daca ai, nu consuma medicamente de la ei, da-mi un mesaj si iti dau eu un tratament naturist care functioneaza 100%.
5- Exista tratament natural pentru absolut orice, insa spitalele si farmaciile castiga prea multi bani din boli.
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: