| costin9991 a întrebat:

Acum aproximativ doua saptamani am facut o cistita, destul de severa. Urinam cu sange.Am fost la medic si mi-a prescris antibiotic timp de 7 zile.Am luat antibioticul si treptat mi-am revenit.In seara asta insa am simtit din nou acelasi disconfort(o usoara usturime si mancarime)imediat dupa ce am urinat, si desi am mai fost la baie de 3 ori, inca nu mi-a trecut usturimea si mancarimea.Este normal ca o usoara usturime sa mai existe chiar si dupa terminarea tratamentului, sau trebuie sa contactez medicul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iulian1302 a răspuns:

Buna. Iti recomand sa iei legatura cu medicul care te are sub observatie deoarece s-ar putea sa fie nevoie de niste analize de urina si un nou tratament (sau continuarea celui pe care l-ai terminat). Nu este normal sa simti acele simptome dupa terminarea tratamentului. Trebuie sa ai mare grija si la igiena intima deoarece este foarte importanta in combaterea si prevenirea diferitelor afectiuni/infectii genito-urinare! De asemenea, iti recomand sa eviti contactele sexuale (asta daca ele exista) in perioada in care faci tratament si chiar si o vreme dupa terminarea lui.

3 răspunsuri:
| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Sal, de la ce ai facut cistita? Te intreb pentru ca banui ca am si eu.

| costin9991 explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Cel mai probabil în urma unei viroze. igiena mea este foarte buna.alt motiv nu aveam.

| Anusca152002 a răspuns:

Cel mai bine să contactez medicul