| Ioniță_Adi_1999 a întrebat:

Acum aproximativ o săptămână mi-am scos o masea (penultima de jos din partea dreapta) si imediat dupa ce s-a terminat efectul anesteziei a inceput sa ma doara.( stomatologul a zis ca o sa ma doara cel putin o zi) dar durere o am si acum dupa aproximativ o săptămână.
Ajutati-ma va rog
DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Ar trebui sa-ti suni stomatologul daca nu iti trece pana in weekend sa eviti alte probleme.

| Lostlyric a răspuns:

Si eu am stat cu durere dupa o extractie vreo 6 zile. Daca ai luat medicamentele care ti le-a recomandat stomatologul (cele de durere), la intervalele precizate, ar trebui sa-ti treaca. Daca nu ai respectat tratamentul post-extractie, normal ca te va durea mai mult timp.
Si atentie la igiena. Majoritatea oamenilor se sperie sa curete zona respectiva. Curat-o, insa nu pune presiune zonei. Foloseste apa de gura recomandata. Pentru ca nu toate sunt ok.
Daca durerea nu-ti dispare in urmatoarele doua zile, suna-ti stomatologul.