| DDCC a întrebat:

Acum aproximativ vreo două săptămâni m-am trezit că mă doare rău piciorul stâng, mai exact partea care intră în papuc puțin mai sus de ea. Am căutat pe net după "mi-am scrântit piciorul" însă am găsit rezultatul ăsta http://www.tpu.ro/......au-gheata/ în a cărui simptome nu mă încadrez precum și alte articole care vorbeau de entorse sau luxații.
Piciorul nu mi-este rupt, mă doare partea respectivă doar când alerg sau când mă tot deplasez (când merg la fân), însă nu mă doare să nu mai pot deloc. Țin minte că în ziua când a început să mă doară prima dată, spre seară a început să mă doară puternic, probabil fiindcă era "rana" recentă.

Prima dată am pus cremă de gălbenele în zona aceea, dar doar într-o seară, fiindcă am observat că nu avea niciun efect.
Am întrebat-o pe mama ce pot să pun și mi-a zis să înfășor un bandaj cu urină acolo unde mă doare. Nu mi-a fost de folos, așa că mi-a mai recomandat să pun oțet.
Am obiceiul de a alerga în timpul zilei cu căștile de telefon pe muzică însă de fiecare dată când încerc încep să mă doare.
Ce ar trebui să pun și în cât timp îmi va înceta durerea?
Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Juviia a răspuns:

Du te si pe la doctor sa vezi ce spune! XOXO