Furnicaturi unde? In spate sau in picioare? Daca simti furnicaturi in picioare e foarte probabil sa te fi ales cu o hernie de disc. Mergi la medic pentru investigatii si incepe sa tratezi cat mai repede pentru a avea sanse cat mai mari de vindecare.
Nu e cumva invers? ce treaba au picioarele cu spatele? eu stiu ca hernia de disc e o deplasare a unui disc intervertebral, ce treaba sa aiba cu picioarele? Normal ca in spate simt furnicaturi, mai mult simt ca se strange ceva, e usor pentru voi sa spuneti:du-te la medic sa faci investigatii, ce inseamna asta? cateva milioane pentru a afla ce am si alte cateva pe tratament poate, ca si cum m-as teleporta la doctor.Deasta intreb de unguent, nu sa ma duc sa arunc bani pentru orice.
Pentru ca pe acolo trece maduva si prin maduva trec nervi si daca se intampla ceva cu maduva la un anumit nivel, sub nivelul ala pot sa apara furnicaturi sau chiar paralizie...Depinde de trauma sau ce e acolo.
In Romania daca esti elev, student sau angajzat cu bilet de trimitere de la medicul de familie poti sa-ti faci aproape orice consult de specialitate sau analize gratuit. Nu avem cum sa-ti dam noi un diagnostic, pana si medicul are nevoie de mai multe investigatii ca sa-ti dea seama ce ai. Poate sa nu fie nimic si sa scapi de acea senzatie cu niste unguent, dar daca e ceva cu timpul doar o sa se agraveze si o sa-ti para rau ca nu ai mers la medic din prima. Eu nu as paria si nu m-as juca cu sanatatea, mai bine strici niste bani, daca e nevoie, decat sa-ti strici sanatatea. Dar asta e doar parerea mea. Tu faci cum vrei.
Fastum Gel, face minuni, nu stiu de ce ai folosit o crema care se numeste,, Puterea Calului".