| Clara120 a întrebat:

Acum cateva luni bune(pe la inceputul lui ianuarie 2011, cred) am avut mari probleme cu doua masele, si a trebuit sa-mi scoata nervul.Problema este ca m-a chemat sa-mi schimbe plombele deoarece a zis ca s-au cam ingalbenit.Intrebarea mea este urmatoarea:o sa ma doara chiar daca am nervul scos? Imi este tare frica.Chiar nu mai vreau sa trec prin ce am trecut cand mi-a scos nervul.
Mutumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ramo80 a răspuns:

Nu mai simti absolut nimic. Mie a trebuit sa-mi salveze o masea, aveam nervul scos, dar ramasese prea putina parte din masea si a trebuit sa mi-o reconstruiasca. Mi-a pus pivot, care ajunge pana la radacina maselei. Nu exista nici cea mai mica jena macar. Curaj, o sa vezi ca am avut dreptate. Pupic!

| Justmed a răspuns:

Nu simti nimic! fara frica!