| Fvvnhdtjbnlu a întrebat:

Acum cateva luni mi-am scos o alunita, iritata pe care am deranjat-o, dupa scoaterea cu laserul mi s-a format coaja iar dupa aluna mi s-a format iar.Este rotunda si da spre culoarea negru iar in jurul ei este conturata, putin umflata.
Exista motive de ingrijorare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa o luna n-are voie sa ramana nici crusta la locul acela, si mai putin sa creasca din nou alunita.
Mergi inapoi acolo unde ti-au scos alunita cu laserul, sa rezolve problema. Evident, gratuit!

| alexandru303 a răspuns:

Eu zic ca nu sunt motive de ingrijoarare, doar daca esti infectat. Daca crezi ca te doare, nu suporti sa o vezi, e deranhant vizual, nu cred ca e nevoie de ajutor de la TPU. Du-te la dermatolog si gata sau medic de familie.